SPS EU

België

SPS, gevestigd in het noordwesten van Engeland, is een vooraanstaand Europees producent, importeur en drukker van promotieartikelen. Het bedrijf voert een groot scala van producten die specifiek voorde promotionele markt zijn ontwikkeld.

 

Gemaakt in Europa

 

In onze grote fabriek houdt een deskundig team van meer dan 200 medewerkers zich bezig met het ter plekke produceren en drukken van promotieartikelen van hoge kwaliteit, evenals met de levering aan distributeurs in heel Europa en daarbuiten.

SPS heeft heel wat bestsellers op zijn naam staan, zoals de thermische mok van Americano®, H20-bidons, de uitgebreide reeks kantoorartikelen van Brite™ en nog veel meer. Al onze producten worden volgens de hoogste normen geproduceerd en zijn voor concurrerende prijzen en met een snelle doorlooptijd beschikbaar.

 

Innovatie

 

Bij SPS investeren we in onze producten en in onze mensen. We zetten ons in voor de ontwikkeling van nieuwe producten en streven naar voortdurende verbetering. Dit garandeert dat we onze klanten altijd kunnen voorzien van gloednieuwe producten en opties voor branding voor hun klanten.

 

Werken met SPS

 

Meer informatie over SPS en onze producten? Er staat een toegewijd, ervaren Europees verkoopteam klaar om u van dienst te zijn.
Stuur een e-mail met uw vraag naar export@spseu.com of neem telefonisch contact op met het team via +44 (0)1253 340490.