SPS EU

Danmark

SPS har hovedkvarter i Englands nordvestområde og er førende inden for fremstilling, import or og tryk af reklameartikler. Vi har et stort udvalg af produkter, der er beregnet netop til reklamemarkedet.

Made in Europe


På vores store facilitet findes et yderst kompetent team på over tohundrede medarbejdere, der fremstiller og trykker en lang række reklameartikler lokalt, som leveres til distributører i og udenfor Europa.

Blandt SPS’s kendte produkter er termokruset Americano®, de aktive sportsflasker H20 og den omfattende Brite™ familie med reklameartikler til skrivebordet. Alle vores produkter er fremstillet efter de mest krævende normer, men alligevel er vores priser konkurrencedygtige og vores leveringstider korte.

Nyskabelse

Hos SPS investerer vi i både i vores folk og vores produkter. Vi tager udviklingen af nye produkter meget alvorligt og sigter hele tiden efter forbedring. Derfor kan vi altid tilbyde vores kunder friske, nye produkter og brandingmuligheder for deres klienter.

Samarbejde med SPS

Hvis du vil have flere oplysninger om SPS og vores produkter, har vi et entusiastisk og erfarent Europæisk salgsteam, der står klar til at hjælpe.

Du kan maile os på export@spseu.com, eller du kan ringe til vores team på +44 (0)1253 340490.