SPS EU

Norge

Med base i Nordvest-England, er SPS en ledende europeisk produsent, importør og utgiver av trykket materiell over salgsfremmende produkter.  Vi har over tjuefem års produksjonserfaring og har en rekke kvalitetsprodukter som alle er spesielt designet for reklamemarkedet.


Laget i Europa


På det store anlegget vårt har vi et team på to hundre ansatte som produserer og trykker en lang rekke salgsfremmende elementer av høy kvalitet og som leverer til distributører over hele Europa og utenfor.

Ved SPS har vi bestselgende produkter som for eksempel Americano® termokopp, H20 Active™ sportsflasker, den omfattende familien av Brite™ stasjonære salgsfremmende artikler og mye, mye mer.  Alle våre produkter er laget etter de høyeste standarder og er tilgjengelige til konkurransedyktige priser og med rask leveringstid.

Innovasjon


Ved SPS investerer vi i våre produkter og mennesker.  Vi forplikter oss til utvikling av nye produkter og streber etter kontinuerlig forbedring som sikrer at vi alltid kan bringe kundene våre rykende ferske produkter og alternativer for merkevarebygging.

Jobbe med SPS


For mer informasjon om SPS og dets produkter har vi et dedikert og erfarent fler-språklig europeisk salgsteam som står klart til å hjelpe deg.

Vennligst send henvendelsen din til export@spseu.com eller alternativt kan du ringe teamet vårt på  +44 (0)1253 340490