SPS EU

SPS Holland

Welkom bij SPS Holland


Eindelijk zijn we zover dat we ons uitgebreide assortiment promotionele producten ook in Nederland kunnen aanbieden! SPS, gevestigd in het noordwesten van Engeland, is een vooraanstaand Europees producent, importeur en drukker van promotieartikelen.


Gemaakt in Europa


In onze grote fabriek (>7.500m2) houdt een deskundig team van meer dan 200 medewerkers zich bezig met het produceren en drukken van promotieartikelen van hoge kwaliteit, deze worden in heel Europa en daarbuiten geleverd.


SPS heeft heel wat bestsellers op zijn naam staan, zoals de thermische mok van Americano®, H20-bidons, de uitgebreide reeks kantoorartikelen van Brite™ en nog veel meer. Al onze producten worden volgens de hoogste normen geproduceerd en zijn voor concurrerende prijzen en met een snelle levertijd beschikbaar.


Neem een kijkje op onze video ‘Behind the scenes’ om onze productie en drukkerij te bekijken.


Innovatie


Bij SPS investeren we in onze producten en in onze mensen. We zetten ons in voor de ontwikkeling van nieuwe producten en streven naar voortdurende verbetering. Dit garandeert dat we onze klanten altijd kunnen voorzien van gloednieuwe producten en opties voor branding voor hun klanten.


Werken met SPS Holland Robert van den Brink staat aan het roer van ons verkoopkantoor in Nederland en wordt vanuit de UK ondersteund door een toegewijd, ervaren Europees verkoopteam. Allen staan klaar om u van dienst te zijn.

 

Bekijk onze collectie hier

 

Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op. Dit kan via de mail spsholland@spseu.com of via de telefoon 023-2049201. Ondanks dat we in Blackpool zitten kan dit gewoon in het Nederlands.

Of neem contact op met Robert van den Brink via 023-2049200 of per mail robert.vandenbrink@spseu.com.