SPS EU

Sverige

SPS med bas i nordvästra England är en ledande europeisk tillverkare, importör och utgivare av tryckt material om handelsprodukter.  Vi har över 25 års erfarenhet inom produktion och erbjuder ett stort utbud med kvalitetsprodukter, samtliga speciellt utformade för reklammarknaden.

 

Made in Europe


Vid vår stora anläggning tillverkar och trycker vårt kvalificerade team med över två hundra anställda en lång rad reklamprodukter av hög kvalitet och levererar till distributörer både inom och utanför Europa.

SPS har bästsäljande produkter såsom Americano® termomugg, H20 Active™ sportflaskor, den omfattande Brite™-familjen med stationära artiklar och mycket, mycket mer.  Alla våra produkter är tillverkade efter högsta standard och finns tillgängliga till konkurrenskraftiga priser och med snabb leveranstid.

Innovation

På SPS investerar vi i våra produkter och människor.  Vi förpliktar oss till utveckling av nya produkter och strävar efter ständig förbättring och garanterar att vi alltid förser våra kunder med rykande färska produkter och varumärkesalternativ för deras kunder.

Arbeta med SPS

För mer information om SPS och deras produkter har vi ett dedikerat och erfaret flerspråkigt europeiskt säljteam som är redo att assistera dig.

Skicka en e-post med din förfrågan till export@spseu.com eller ring teamet på +44 (0)1253 340490.